Termeni și condiții

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului Delivery La Tour

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului Delivery La Tour  de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

NORTH EXCLUSIVE SRL (denumita în continuare NORTH EXCLUSIVE), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .

NORTH EXCLUSIVE detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea NORTH EXCLUSIVE, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului Delivery La Tour  este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de NORTH EXCLUSIVE. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea NORTH EXCLUSIVE.

Accesul si utilizarea paginii Delivery La Tour  sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe Delivery La Tour  sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii Delivery La Tour  pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul Delivery La Tour  nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor Delivery La Tour .

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor NORTH EXCLUSIVE. NORTH EXCLUSIVE nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, NORTH EXCLUSIVE nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele Delivery La Tour , preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului Delivery La Tour  nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web Delivery La Tour , a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea Delivery La Tour  nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare si cotine, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate sa intervina. În prezent exista foarte putine îndrumari cu privire la implementarea GDPR si este posibil ca Autoritatile de Supraveghere sa aiba puncte de vedere diferite fata de cele exprimate în acest ?ablon. În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instan?ele de judecata vor interpreta Regulamentul.

Delivery La Tour  nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

NORTH EXCLUSIVE nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze NORTH EXCLUSIVE prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

PLASAREA UNEI COMENZI SI DREPTUL DE A RETURNA PRODUSELE COMANDATE

Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea produsele/preparatelor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate pe site. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs /preparat este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui produs/preparat in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului/preparatului.

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului (realizata prin orice mijloc de comunicare), fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

– invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de NORTH EXCLUSIVE SRL, in cazul platii online;

– datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei achitate de cumparator, pana la returnarea produselor/preparatelor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost deteriorate sau neconforme.

In cazul in care un produs si/sau preparat comandat de catre cumparator, nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa clientul/cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea produsului si/sau preparatului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a contractului.

Tinand cont de prevederile art. 12 din OUG 130/2000, potrivit carora dispoziţiile art. 3, 4, ale art. 7-10 şi ale art. 11 alin. (1) nu se aplică contractelor privind:  a) vânzarea de produse alimentare, de băuturi sau de produse de uz curent utilizate în gospodărie, livrate cu regularitate de către comerciant la domiciliul, reşedinţa sau la locul de muncă al consumatorului (vizeaza practice imposibilitatea consumatorului de a denunta unilateral contractul la distanta fara invocarea unui motiv), dreptul clientului/cumparatorului de a returna produsele/preparatele achizitionate va primi eficienta in conditii speciale, conform celor mai jos expuse.

RETURNAREA PREPARATELOR

Clientul/cumparatorul poate returna in termen de 3 ore de la momentul livrarii, un preparat achizitionat pe site si livrat la adresa indicata de acesta, in urmatoarele situatii:

– a fost livrat un alt preparat decat cel comandat

– preparatul se prezinta intr-o stare necorespunzatoare calitativ (preparatul este ars, necopt, are alte ingrediente decat cele mentionate in descrierea de pe site, ambalajul este deteriorat semnificativ, etc.)

– livrarea s-a realizat cu o intarziere de 40 de minute peste timpul de livrare comunicat de vanzator (termenul de 40 de minute este o marja acceptata de client/cumparator la momentul plasarii comenzii, in considerarea conditiilor de trafic, conditii pe care vanzatorul nu le poate influenta/estima cu precizie la momentul preluarii comenzii) Intentia de a returna preparatele comandate si livrate clientului/cumparatorului, va fi comunicata vanzatorului in termen de 1 ora de la momentul livrarii, urmand ca predarea propriu-zisa sa se realizeze de indata, in termen de cel mult 3 ore (termenul sus indicat), in functie de disponibilitatea vanzatorului. Costurile de retur vor fi suportate de vanzator, iar returul propriu-zis se va realiza prin predarea preparatelor reclamate ca fiind necoforme catre livratorul vanzatorului.

Restaurant La Tour poate sa refuze returnarea preparatelor de catre clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa poata pretinde daune-interese sau despagubiri:

– preparatul este partial consumat (mai mult de 20% din preparat)

–  exista suspiciuni ca s-a intervenit asupra preparatului pentru a crea aparenta de neconformitate (a fost distrus ambalajul sau forma preparatului, ulterior livrarii, au fost inserate in preparat diverse obiecte, substante, etc.)

– cand intentia de a returna produsele a fost anuntata cu mai mult de 1 ora de la momentul livrarii

– cand nu s-a reusit preluarea preparatului de la client/comparator, in termenul de 3 ore de la momentul livrarii, desi s-a incercat acest lucru de catre livratorii vanzatorului

– cand livrarea s-a realizat cu o intarziere mai mica de 40 de minute fata de timpul initial estimate

Pentru situatia in care clientul/cumparatorul alege sa returneze un produs/preparat, iar returul nu se incadreaza in unul din cazurile in care vanzatorul este in drept sa refuze returnarea produsului, vanzatorul va returna contravaloarea clientului/cumparatorului contravaloarea acestora astfel:

–  in numerar, daca plata initiala s-a realizat prin plata in numerar, in sistem ramburs, catre livrator, la momentul predarii produselor/preparatelor – situatie in care se va intocmi o dispozitie de plata cu datele clientului/cumparatorului (nume si prenume, serie si nr. de buletin). Restituirea in numerar a contravalorii produselor/preparatelor returnate se va realiza in termen de cel mult 24 de ore de la momentul returnarii produselor/preparatelor.

–  prin rambursarea sumei initial achitate de client/cumparator, prin virament bancar, in contul clientului/cumparatorului,  in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care s-au returnat produsele/preparatele .

INFORMATII PRIVIN LIVRAREA

Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasării comenzii și nu va putea depăși 3 ore pentru comenzile cuprinzand preparate sau pentru comenzile mixte, ce cuprind atat produse cat si preparate listate pe site.

Costul livrarii este de 5 RON.

Livrarea se face de către societatea NORTH EXCLUSIVE SRL, prin livratorii proprii, la adresa specificată de client. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresă sau puncte de reper, va rugam să introduceți în casuța de observații aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile NORTH EXCLUSIVE, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de NORTH EXCLUSIVE utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

NORTH EXCLUSIVE nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul Delivery La Tour  si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre NORTH EXCLUSIVE; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre NORTH EXCLUSIVE a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de NORTH EXCLUSIVE si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

NORTH EXCLUSIVE va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.